Akademija za poslovođe – Mesto gde se stvaraju lideri

Akademija za poslovođe je program obuke i mentorstva koji ima za cilj da pripremi naše zaposlene za ulogu lidera svojih timova. Kroz šest meseci intenzivnog učenja i rada, naši polaznici stiču veštine upravljanja, komunikacije, rešavanja problema, donošenja odluka i motivacije, koje su ključne za uspeh u savremenom poslovnom okruženju.

 

Da bismo proslavili uspeh naših akademaca, 14.11.2023. organizovali smo druženje, na kome su im uručeni sertifikati o uspešnom završetku programa. Tokom događaja čestitale su im kolege Predrag Marković, Project Manager, i Vesna Radović, HR Business Partner for Production, koji su istakli značaj kontinuiranog razvoja i učenja. Takođe, kolega Damir Nađ, Operations Director, održao je radionicu, na kojoj je podelio svoja iskustva i praktične savete za razvoj liderskih veština.

 

Ponosni smo na naše akademce jer su Akademiju učinili mestom gde se stvaraju lideri.

Evo šta su neki od njih rekli o programu:

Predavanja kao i vežbe koje smo imali su bile veoma korisne za dalji razvoj i napredak.
Od svih tema koje smo obrađivali posebno bih izdvojila komunikaciju kao najvažniju kariku kako u privatnom tako i na poslovnom planu. Takodje,napomenula bih i Radno pravo .
Hvala na posvećenosti, profesionalnom pristupu i motivaciji.

– Nataša Aleksić

Iskoristio bih ovu priliku da izrazim zahvalnost što mi je ista pružena, jer smo iz ovog izašli sa mnogo više znanja koje će nam biti potrebno u daljem usavršavanju. Zahvalan sam na svakom provedenom trenutku u nadi da ćemo i dalje saradjivati.

– Zoran Jakovljević

Utisci vezani za akademiju su odlicni. Koncizna predavanja su za mene su veliko bogatstvo informacija. Hvala za ideju da osnujete akademiju, i tako svim polaznicima omogucite adekvatnu edukaciju.

– Aleksandra Stojanovic

Zahvaljujemo svim akademcima na sjajnoj energiji, vidimo se naredne godine u još većem broju!